Редактор: e-mail: Снимка Пресс-служба Президента Ниските нива на ваксинация срещу коронавирус, пълният нихилизъм

...
Редактор: e-mail: Снимка Пресс-служба Президента Ниските нива на ваксинация срещу коронавирус, пълният нихилизъм
Коментари Харесай

Гласът на Путин: Ниската ваксинация и пълният нихилизъм на гражданите влошиха ситуацията с ковид-19 в Русия

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Пресс-служба Президента 

Ниските равнища на имунизация против ковид, цялостният нихилизъм на жителите по отношение на рестриктивните мерки и коварността на самата зараза доведоха до утежняване на обстановката с ковид в Русия. 

Това мнение изрази в изявление за кореспонденти в петък прессекретарят на главата на съветската страна Дмитрий Песков. По-рано ръководителят на Роспотребнадзор Анна Попова изясни повишаването на честотата на цялостен нихилизъм по отношение на ограничаващи ограничения. 

" Абсолютно сме съгласни ", сподели Песков. Така той отговори на въпроса дали Кремъл споделя оценката на Попова и какви други аргументи виждат за утежняването на обстановката, написа tass.ru.

Според прессекретаря на президента на Руската федерация това е породено и от ниските равнища на имунизация.  " Тоталният нихилизъм, ниското равнище на имунизация и също така коварността на самата зараза също не би трябвало да бъдат забравени ", сподели той.

Говорител на Кремъл назова " цялостна нелепост " изказванията, че битката против пандемията в Русия се е провалила.

" Това са цялостни нелепости. Не знам кой споделя това, само че е неграмотен, добави Песков. - Не забравяйте коварността на тази зараза “. Всички страни са изправени пред друга амплитуда на вълните на тази зараза. “

Превод „ Петел “

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР